Novemberben ülésezik a Zöld Budapest civil munkacsoport

​​A Zöld Budapest civil munkacsoport 2022. november 9-én 13 órai kezdettel megtartja idei harmadik plenáris ülését.

A tavaly elindult véleményező és javaslattevő fórumként működő munkacsoportok a folyamatos civil-önkormányzati diskurzus fenntartását szolgálják. Ezen keretek közt a kétirányú kommunikációt zöld- és klímaügyekben, valamint az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével kapcsolatban a Zöld munkacsoport ápolja. 

A soron következő novemberi ülésen két napirendi pontot tárgyalhatnak a munkacsoporttagok. Elsőként a Budapesti Mobilitási Terv társadalmi egyeztetéséről és a Mobilitási témacsoport megalakulásáról; második pontként pedig a fővárosi rakpartok fejlesztéséről szóló megállapodásról és egy rakpartokhoz kapcsolódó témacsoport elindulásáról lesz szó. 

A munkacsoporttagok november 2-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés ezúttal is hibrid módon fog zajlani, így személyesen a Fővárosi Önkormányzat épületében és online is lehetőség lesz a csatlakozásra. A személyes jelenléthez regisztráció szükséges, melyet november 7-ig ezen linken lehet elvégezni: kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni.

Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 

Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni. 

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.   

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg. ​