Novemberben idén utoljára ül össze az Esélyteremtő Budapest munkacsoport

​​Az Esélyteremtő Budapest civil munkacsoport 2022. november 23-án 13 órai kezdettel megtartja az év harmadik plenáris ülését.

A tavaly elindult véleményező és javaslattevő fórumként működő munkacsoportok a folyamatos civil-önkormányzati diskurzus fenntartását szolgálják. Ezen keretek közt a kétirányú kommunikációt az Esélyteremtő munkacsoport ápolja az esélyegyenlőség, esélyteremtés, egészség és lakhatási kérdések területén.

A soron következő novemberi ülésen két témát tárgyalhatnak a munkacsoporttagok. A tervezett napirend szerint a Budapesti Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tevékenységéről, valamint az energiaár-emelkedés társadalmi hatásairól és a kapcsolódó fővárosi intézkedésekről lesz szó.

A munkacsoporttagok november 16-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot; ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés ezúttal is hibrid módon fog zajlani, így személyesen a Fővárosi Önkormányzat épületében és online is lehetőség lesz a csatlakozásra. A személyes jelenléthez regisztráció szükséges, melyet november 21-ig ezen linken lehet elvégezni: kattintson ide a regisztrációs űrlap kitöltéséhezAz önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 9-11.) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni.

Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 

Az ülésre szóló meghívót innen l​ehet letölteni​. 

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.   

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg. ​