Megújult nyitvatartással várja az érdeklődőket a Zöld Budapest Tanácsadó Iroda

A pénztárcánkat, egészségünket és életminőségünket közvetlenül érintő témákban nyújt segítséget a Zöld Budapest Tanácsadó Iroda.

A RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ munkatársai a magánlakások és házak energetikai felújításának hatékony, költségkímélő lebonyolításáról nyújtanak teljes körű lakossági tanácsadást a tervezéstől a finanszírozáson át egészen az üzemeltetésig.

A Fővárosi Önkormányzat öko-menedzserei a HungAIRy projekt keretében a helyes fűtési technikák, komposztálás, energiahatékonyság, öko-autóvezetés kérdéseiben állnak rendelkezésre, közreműködnek a települési mobilitási tervek és munkahelyi közlekedési tervek kidolgozásában, és tájékoztatást adnak a levegőminőség javítását célzó hazai és uniós pályázatokról.


Cím: 1052 Budapest, Bárczy István utca 1-3. (A Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodája).


A RenoPont Energetikai Otthonfelújítási Központ nyitvatartása:

Hétfőn, szerdán és csütörtökön​: 9.00-16.00

Előzetes időpontfoglalás tanácsadásra szerda 9.00-12.00-ig tartó időintervallumra lehetséges a https://renopont.hu/idopontfoglalas linken, előzetes regisztrációt követően. Email: fovaros@renopont.hu
 

A HungAIRy-Ökomenedzser tanácsadás nyitvatartása:
 
Hétfő 09:00-17:30 között, időpontfoglalás itt (a választható ügytípusok közül a HungAIRy-Ökomenedzser tanácsadást kell választani)

Kedd 09:00-13:00 (időpontfoglalás nem szükséges)

Szerda 15:00-17:30 (időpontfoglalás nem szükséges)

Csütörtök 13:00-16:30 (időpontfoglalás nem szükséges)

Péntek 09:00-13:30 között, időpontfoglalás itt (a választható ügytípusok közül a HungAIRy-Ökomenedzser tanácsadást kell választani)
 
 
Bővebb információ: http://www.hungairy.hu, e-mail: okomenedzser@budapest.hu
 

A LIFE IP HungAIRy (LIFE 17 IPE/000017) projekt az Európai Unió LIFE programjának támogatásával valósul meg.