Az Esélyteremtő Budapest munkacsoport megtartja soron következő ülését

​Az Esélyteremtő Budapest civil munkacsoport 2022. június 3-án megtartja második idei plenáris ülését. 

A tavalyi évben megalakult civil munkacsoportok célja, hogy a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti érdemi, kétirányú kommunikációt elősegítsék véleményező és javaslattevő fórumokként. Az Esélyteremtő Budapest munkacsoport esélyegyenlőséggel, esélyteremtéssel, az egészséggel és lakhatási kérdésekkel foglalkozik.

A soron következő, 2022. június 3-án 12:30 órakor tartandó ülésén napirend szerint az Esélyteremtő Budapest munkacsoport tagjai véleményezhetik az "Otthon Mindenkinek" - az otthontalanság és a hajléktalanság csökkentéséről szóló fővárosi stratégia előzetes változatát; megvitathatják a Fővárosi Helyi Esélyegyenlőségi Program tavalyi végrehajtásával kapcsolatos tevékenységekről szóló beszámoló és a Főváros 2021. évi foglalkoztatáspolitikai helyzetéről szóló monitoring jelentés részleteit; valamint a Budapest Esély Nonprofit Kft. tevékenységét is megismerhetik. 

Az “Otthon Mindenkinek” stratégiáról bővebben ezen a linken lehet olvasni, illetve 2022. június 13-ig lehet az otthonmindenkinek@budapest.hu címre írásbeli véleményt beküldeni a tervvel kapcsolatban. 

A munkacsoport-tagok május 27-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 
 
Örömmel tudatjuk, hogy első alkalommal zajlik majd személyes jelenlét mellett az ülés a Fővárosi Önkormányzat épületében, de emellett az online csatlakozás lehetőségét is biztosítjuk.

Amennyiben személyesen kíván részt venni, azt a következő űrlap kitöltésével május 30-ig tudja megtenni: kattintson ide az űrlap kitöltéséhez. Az önkormányzat épületébe (1052 Budapest, Városháza u. 1-3) való belépéshez szükséges információkat a regisztrációt követően fogjuk kiküldeni. Online a következő linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz. 
 
Az ülésre szóló meghívót innen lehet letölteni. 
A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.   
Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.