A Zöld Budapest munkacsoport megtartja évindító ülését

A Fővárosi Önkormányzat “Zöld Budapest” munkacsoportja 2022. március 9-én megtartja évindító ülését. 

A 2021 májusában megalakult civil munkacsoportok célja, hogy a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti érdemi, kétirányú kommunikációt elősegítsék véleményező és javaslattevő fórumokként. A Zöld Budapest munkacsoport elsősorban klímával és zöld politikával, illetve az épített és természeti értékek megőrzésével és teremtésével foglalkozik. 

A soron következő, 2022. március 9-én 11:00 órakor tartandó ülésén a Zöld Budapest munkacsoport éves témalistáját állítják össze a tagok a Fővárosi Közgyűlés 2022. évi munkaterve alapján, illetve a Budapest Főváros Önkormányzata által közvetlenül igazgatott területek fás szárú növényeinek védelméről szóló önkormányzati rendelettervezetet vitatják meg. A munkacsoport-tagok március 2-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés a járványhelyzetre tekintettel online formában lesz megtartva. Erre a linkre kattintva lehet csatlakozni az eseményhez, további részletekről a meghívóból lehet tájékozódni. 
 
A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.
   
Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg. 

Az adatkezelési tájékoztatót erre a hivatkozásra kattintva​ lehet megismerni.