Meghívó a „Zöld Budapest” munkacsoport ülésére

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Meghívónkat azért kapja, mert szervezete korábban regisztrált a Fővárosi Önkormányzat „Zöld Budapest" munkacsoportjába.

A közös munka megkezdése érdekében ezúton tisztelettel meghívom a

„Zöld Budapest" munkacsoport 2021. június 24-én 14:30 órakor tartandó ülésére.

A járványhelyzetre tekintettel az eseményt online formában tartjuk meg. Erre a linkre kattintva tud csatlakozni az eseményhez: Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz.

A munkacsoportok a rendszeres egyeztetések intézményesített véleményező és javaslattevő fórumai, melyek elősegítik a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti hatékony kétirányú, érdemi kommunikációt.

Az ülésen a napirend a következő:

1.         Aquincumi híd és kapcsolódó közlekedési hálózat megvalósíthatósági tanulmányának bemutatása és véleményezése.

2.         Aktív-és mikromobilitási stratégia véleményezése.

Az Ön szervezete a munkacsoport tagjaként a tervezett napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot tehet, melyet az ülés napját megelőző hetedik napig, 2021. június 17-ig várunk a civiliroda@budapest.hu címen.

Az ülés végleges napirendjét a beérkezett javaslatok alapján állítjuk össze, és legkésőbb az ülést megelőző harmadik napon tesszük közzé a Budapest.hu honlapon, illetve küldjük meg az Önök részére közvetlenül is.

A napirendi pontokhoz kapcsolódó munkaanyagokat későbbi időpontban bocsátjuk rendelkezésükre. Ezt a levelet a Fővárosi Önkormányzat és a fővárosi civil szervezetek együttműködéséről szóló 12/2021. (III. 4.) önkormányzati rendelet 7. §-a alapján küldtük.

Tisztelettel:

Kerpel-Fronius Gábor
főpolgármester-helyettes