Az Esélyteremtő Budapest munkacsoport megtartja első rendes ülését

​​A Zöld Budapest és a Nyitott Budapest munkacsoport után az Esélyteremtő Budapest munkacsoport is megtartja az alakulását követő első rendes ülését 2021. november 3-án. 

A májusban megalakult civil munkacsoportok célja, hogy a főváros vezetése és a civil szervezetek közötti érdemi, kétirányú kommunikációt elősegítsék véleményező és javaslattevő fórumokként. Az Esélyteremtő Budapest munkacsoport esélyegyenlőséggel, esélyteremtéssel, az egészséggel és lakhatási kérdésekkel foglalkozik. 

A soron következő, 2021. november 3-án 15:00 órakor tartandó ülésén az Esélyteremtő Budapest munkacsoport tagjai a Fővárosi Helyi Esélyegyenlőségi Program (FHEP) 2020. évi végrehajtásáról készített beszámolót fogják véleményezni, illetve az idén nyáron lezajlott részvételi költségvetés tapasztalatairól és a szintén nyáron elinduló Civil Adatbázisról fognak beszélgetni. A munkacsoport-tagok október 26-ig tehetnek a napirendet érintő módosító, illetve új napirendi pont felvételére irányuló javaslatot, ezeket a civiliroda@budapest.hu címre lehet beküldeni. 

Az ülés a járványhelyzetre tekintettel online formában lesz megtartva. Erre a linkre kattintva lehet csatlakozni az eseményhez, további részletekről a meghívóból lehet tájékozódni.  

A munkacsoportok üléseiről készült korábbi anyagok itt érhetők el.

Ha szervezete szeretne valamelyik munkacsoporthoz csatlakozni, azt ezen a linken teheti meg.

A meghívó innen tölthető le.