Közmeghallgatás a Városházán

​​​​​Közmeghallgatást tart a Fővárosi Önkormányzat 2020. november 25-én (szerdán) 17.00-tól. A közmeghallgatást a Budapest.hu-n élőben közvetítjük, kérdést pedig az online közvetítés közben írásban tehetnek majd fel ezen a linken.


Járványügyi figyelemfelhívás

A koronavírus-járvány közösségben terjed, a nagyobb rendezvények ezért veszélyt jelentenek. Noha minden tőlünk telhetőt megteszünk a biztonság érdekében, arra kérjük, hogy ha teheti, a közmeghallgatáson online vegyen részt. Az online résztvevők kérdéseit ugyanúgy figyelembe fogjuk venni, mintha személyesen jelentek volna meg.

A személyes jelenlét lehetőségét azok számára szeretnénk biztosítani, akik nem tudják megoldani az online részvételt. A saját és a többi budapesti egészségének védelme érdekében kérjük, hogy csak akkor vegyen részt személyesen a közmeghallgatáson, ha az online részvételt nem tudja megoldani.

A személyesen részt vevők létszáma korlátozva lesz, a Díszteremben legfeljebb 65 vendég tartózkodhat egyidejűleg. További 25 fő követheti a közmeghallgatást a 133. számú teremből, ahonnan azonban kérdés feltételére nem lesz lehetőség. A személyes részvétel során kötelező lesz a maszk használata. Mindannyiunk biztonsága érdekében a létszámkorlát elérése után a további résztvevőket nem fogjuk beengedni a Főpolgármesteri Hivatal épületébe, ezért is javasoljuk, hogy lehetőleg online vegyen részt, és otthona biztonságából kövesse a közmeghallgatást.

A közmeghallgatáson személyesen a Fővárosi Önkormányzat Dísztermében lehet részt venni, amelynek címe: Főpolgármesteri Hivatal, Budapest V. kerület, Városház utca 9-11., I. emelet, Díszterem.


Kérdése van?

A közmeghallgatáson online vagy személyesen is lehet kérdést feltenni, de küldhet be kérdéseket előzetesen is, így részletesebben tudunk válaszolni a kérdésére. Ehhez kérjük, hogy minél hamarabb juttassa el kérdését a Fővárosi Önkormányzathoz.


Kérjük, hogy kérdését lehetőleg november 16-a hétfőig

juttassa el hozzánk, hogy a válaszadásra alaposan fel tudjon készülni a Főpolgármesteri Hivatal. A kérdések beérkezésének legkésőbbi határideje 2020. november 22-e vasárnap.

Fontos, hogy a fenti határidők a kérdések beérkezésére vonatkoznak! A határidő utolsó napján pos-tára adott kérdéseket nem biztos, hogy felkészülten meg lehet válaszolni.


Így küldhet be kérdést:

A Fővárosi Önkormányzat a lakosság kérdéseit az e-Papír oldalon keresztül fogadja, ahol ügyfélkapus belépés után közvetlenül az önkormányzat részére tudják eljuttatni kérdéseiket.
Kattintson ide e-papíros beküldéshez.

Hogyan működik az e-Papír?

Az e-Papír egy ügyfélkapus felhasználónévvel és jelszóval igénybe vehető üzenetküldő szolgáltatás.

Közmeghallgatási kérdés beküldéséhez az e-papíros üzenetküldő felületen

  1. a címzettnél válassza ki a „Budapest Főváros Önkormányzata" címzettet

  2. témacsoportnál és ügytípusnál jelölje meg az „Egyéb" opciót

  3. levél tárgyának írja be: „Közmeghallgatás"

  4. a levél szövege részben pedig írja le kérdését

Amennyiben nincsen ügyfélkapus azonosítója, az alábbi módokon küldhet be kérdést:

A kérdését

  • személyesen elhelyezheti a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest V. kerület, Bárczy István utca 1-3.) lévő urnában, a nyitvatartási időben (legkésőbb 2020. november 20-án pénteken 14.00 óráig),

  • postán eljuttathatja az 1840 Budapest címre, vagy

  • az online részvétel ideje alatt egy egyszerű űrlap kitöltésével is elküldheti majd.

Adatkezelés
A közmeghallgatáson való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy az Ön neve, a kérdése, és személyes részvétel esetén az Önről esetlegesen készült felvétel nyilvánosságra kerüljön az online közvetítés keretében, valamint az elmondottak a közmeghallgatásról készült szó szerinti jegyzőkönyvben. A válaszadáshoz szükséges postacíme vagy elektronikus elérhetősége nem kerül nyilvánosságra, de azt a Főpolgármesteri Hivatal a válasz megadása érdekében kezeli.

Részletes adatkezelési tájékoztatónkat itt érheti el.