Duna-parti építési szabályzat előzetes tájékoztatója

Budapest Főváros Önkormányzata megindította az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény 8. § (2) bekezdése, valamint a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 37. §-a szerint

  • a Duna-parti építési szabályzat (DÉSZ) V. ütem II. szakasz és a Duna-parti kerületi építési szabályzat (DKÉSZ): Budapest III. kerület, Duna folyam – Budapest III. kerület közigazgatási határa – Királyok útja – Pünkösdfürdő utca – Kossuth Lajos üdülőpart – Nánási köz – Nánási út által határolt területre vonatkozó terv (továbbiakban: DÉSZ V. ütem, II. szakasz) előzetes tájékoztatását

Az előzetes tájékoztató elektronikusan a http://budapest.hu/telepulesrendezesitervek/Lapok/default.aspx  linken érhető el a „DÉSZ V. ütem, II. szakasz partnerségi egyeztetése" címszó alatt.

Az online lakossági fórum megtartásának lehetőségéről a 2020. évi LVIII. törvény 165. §-a rendelkezik.

az előzetes tájékoztatás PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSE,

kizárólag elektronikus úton történik.

ELEKTRONIKUS VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁS a lakossági fórumtól számított 42 napon belül: 2020. augusztus 4-szeptember 15-ig elektronikus úton a varosrendezes@budapest.hu e-mail címre megküldve lehetséges.

A témával kapcsolatban javaslataikat, észrevételeiket az on-line lakossági fórumon is elmondhatják:

ON-LINE LAKOSSÁGI FÓRUM

időpontja: 2020. augusztus 4. (kedd) 16.00 óra

elérhetősége: az egyeztetés időpontjában az alábbi linkre kattintva:

Ide kattintva a DÉSZ, DKÉSZ V. II. szakasz előzetes tájékoztatója!

- Az on-line fórumra 15.30-tól lehet csatlakozni, előzetes regisztráció nem szükséges. A beszélgetés moderálásához azonban a csatlakozás során teljes nevének megadását kérjük.
- A fórumon a hozzászólási szándékot a chat felületen írásban kell jelezni, amelyet követően fogja a moderátor a jelentkezések sorrendjében megadni a szót. Az illetlen viselkedést tanúsító résztvevők a moderátor által kitiltásra kerülhetnek.
- Az egyeztetésről jegyzőkönyv készítése céljából esetlegesen arcképet és hangot is tartalmazó felvétel készül. Hozzászólása előtt kérjük nevét érthetően bemondani szíveskedjen
A lakossági fórumon történő részvétel önkéntes, részvételével egyúttal kijelenti, hogy az adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerte, az abban foglaltakat tudomásul veszi.

Adatkezelési tájékoztató  

Előzetes tájékoztató

Térkép