Ajánlattételi felhívás arculati keretrendszer kialakítására

​​​
Az Egyesült Nemzetek Szervezetének kulturális világszervezete, az UNESCO minden évben kiválaszt egy várost, amely egy éven át a „A Világ Könyvfővárosaként” ad otthont számtalan helyi, regionális és nemzetközi, az írókat, könyveket, könyvtárakat, az irodalmat és a kulturális életet előtérbe állító eseménysorozatnak.

Budapest Főváros Önkormányzata határozatot hozott arról, hogy 2021-ben pályázatot nyújt be, hogy 2023-ra Pest, Buda és Óbuda egyesítése 150. évfordulójának évében Budapest lehessen a Világ Könyvfővárosa. A pályázat-előkészítő munkálatokat a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban létrehozott projektiroda koordinálja.

A pályázat sikere érdekében széles körű szakmai együttműködést kezdeményezünk, és már ebben az előkészítő szakaszban fontosnak tartjuk, hogy a projekt rendelkezzen egy egységes vizualitással.

Cél:
Egységes grafikai arculat és az egységes külső kép kialakítása. Olyan egyedi, figyelemfelkeltő megjelenítés biztosítása, amely jól strukturált, megjegyezhető és könnyen felismerhető. Alkalmas más programoktól való megkülönböztetésre, méltó a Budapest a Világ Könyvfővárosa 2023-as pályázathoz és amely alapja lesz a programév vizuális világának.

Az ajánlattételi határidő 2021. január 15. 12:00 óra.

Részletek az ajánlattételi felhívásban​ olvashatók.

Mellékletek: