A 2021-es közgyűlési munkatervhez civil szervezetektől várnak javaslatokat

​​​Az idei évtől a Fővárosi Önkormányzat lehetőséget biztosít budapesti székhelyű bejegyzett civil szervezeteknek, hogy a Fővárosi Közgyűlés 2021-es munkatervéhez javaslatokat tegyenek.

A beküldő szervezetektől azt kérjük, hogy tegyenek javaslatot témára, amihez egy rövid címet és leírást kell feltölteniük a lenti űrlapon keresztül. Emellett kérjük az előterjesztő szervezeteket, hogy a témát alátámasztó jogszabályi hivatkozással vagy korábbi közgyűlési határozattal is egészítsék ki a javaslatot. A beküldők részére megerősítést küldünk a javaslat befogadásáról, arról pedig, hogy a javaslat bekerül-e a munkatervbe, a 2021-es év első ülése alkalmával dönt a Fővárosi Közgyűlés.

Beküldéshez kattintson erre a linkre

A javaslatokat legkésőbb 2020. november 15-ig várjuk a fenti űrlapon keresztül vagy postai úton Főpolgármesteri Hivatal, 1052 Budapest, Városház u. 9-11 címen.

Jogszabályi háttér: Budapest Főváros Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 1/2020. (II. 5.) önkormányzati rendelet értelmében a Fővárosi Közgyűlés a közgyűlési munka tervezhetősége érdekében éves munkatervet fogad el.