Ingyenes szabadtéri edzések Budapest fitneszparkjaiban

A Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évad keretében szeptember közepe és október 2. között a főváros több szabadtéri fitneszparkjában tartanak ingyenes edzés- és életmód tanácsadással kísért csoportos edzéseket a Testnevelési Egyetem és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakemberei.

A résztvevők először egy alapos, a testalkati fittséget feltérképező állapotfelmérést kapnak, majd ezt követően speciális köredzésbe kapcsolódhatnak be. A helyszíni közönség igényeihez alkalmazkodó edzés során az érdeklődők megismerkedhetnek a szabadtéri kondigépek és egyéb fitnesz eszközök helyes használatával, valamint a magasan képzett edzői csapat közreműködése és felügyelete mellett az ezeken végezhető, az egész testet megmozgató gyakorlatokkal.

A program részeként minden résztvevő személyes tanácsadást is igénybe vehet, amely kapcsán hasznos ismereteket szerezhet arról, hogy milyen változásokat lenne érdemes végrehajtania az életmódjában az életminősége javításához, illetve hogyan építheti be a mindennapjaiba a sportolást.

A Testnevelési Egyetem két oktató személyi edzője, egy dietetikus és egy animátor vár minden érdeklődőt, hogy személyre szabott edzésprogrammal segítsenek a gépek helyes használatában.

Hírek

RSS megtekintés