Cities-4-People - Dumapart

​​Vegyen Ön is részt az online DumaPart vitafórum felületen! Válasszuk ki együtt a Duna budai oldalát érintő legfőbb 5 pilot beavatkozást!

Kattintson a képre a nagyobb változathoz!

 

Hogyan tudnánk a Dunát közelebb hozni az emberekhez? Van ötlete a felső budai rakpart Duna-parti szakaszának közlekedési kihívásai kapcsán? A Cities-4-People projekt célja, hogy a közösségi tervezés bevonásával emberközpontú közlekedési fejlesztések támogatása valósuljon meg Budapesten a Duna budai oldalán, a Batthyány tér és a Műegyetem rakpart között. Az Autómentes Hétvégén (2018. szeptember 15-16-án), a BKK Innováció sátrában a Cities-4-People c. projekt 4. DumaPart QHS (Quadruple Helix Stakeholder) workshoppal kiegészített kitelepülését tervezzük. A C4P DumaPart roadshow kitelepülés és a korábbi rendezvények eredményének bemutatására, a „quadruple helix" azaz a közszféra, a magánszektor, a civilszervezetek és tudásközpontok képviselőinek támogatása mentén 2018. szeptember 15-én (szombaton) 15.00 órától workshopot szervezünk.

A Quadruple Helix Stakeholder fórumon lehetőség lesz a Cities-4-People projekt 2019. évre tervezett pilot beavatkozás rangsorolására, értékelésére.

QHS workshop helyszíne: Andrássy út, BKK Innováció sátor
QHS workshop időpontja: 2018. szeptember 15. 15.00 – 18.00 között (kötetlen beszélgetés formában)

A Yourpriorities online alkalmazás használatával a budapesti lakosok egy online vitafórum felületen vehetnek részt. A mai naptól kezdődően szeptember végig, a nap 24 órájában az online felületre feltöltött 10 pilot fejlesztési koncepció közül az érdeklődők választhatnak és véleményezhetik azokat. A leadott szavazatok és vélemények figyelembevételével kerül kiválasztásra az 5 pilot beavatkozás, melyből a legjobbak 2019. tavaszán megvalósulnak. 

Az online szavazás és vita a jövőre tervezett budapesti Cities-4-People mikrobeavatkozásokról a Yourpriorities alkalmazás segítségével itt érhető el.

Szavazzon!

Ötleteljen, és mondja el véleményét!

Legyen Ön is részese a tervezésnek!

Hírek

RSS megtekintés