A BKV szombaton fotósmenetet szervez MUV nosztalgiavillamossal

November 17-én, szombaton különleges utazásra hívjuk a fotózni, nosztalgiázni szerető közlekedésbarátokat, újra fotósmenetet szervezünk ezúttal MUV nosztalgiavillamossal.

A hatvanas évek elején gyártott UV villamosokat 1993-1994-ben átalakították modernizálták. Az utolsó MUV-t tizenöt éve, 2003-ban vonták ki a forgalomból. A nemrég felújított villamos formájában még mindig a hatvanas évek hangulatát idézi.
Az érdeklődők ezúttal Kispesten, Kőbányán és környékén tehetnek hosszabb körutazást a fotósmenet keretében. A megállókban lehetőség nyílik a nosztalgiavillamos és a környék érdekességeinek fotózására.

A nap folyamán összesen két járat indul: reggel 08:00 órakor és délután 13:00 órakor, melyekre a Kápolna téren lehet felszállni.

A járatok útvonala: Kápolna tér – 3-as villamos vonala – 52-es villamos vonala – 42-es villamos vonala – Hofherr Albert utca – 42-es villamos vonala – 3-as villamos vonala. A 08:00 órakor induló járat a Kápolna térre, a 13:00 órakor induló járat a Bosnyák térre érkezik vissza!

A rendezvényen csak előzetes regisztrációval lehet részt venni! Regisztrálni a következő linken lehet a járatindulás időpontjának kiválasztása után: https://www.bkv.hu/hu/visits/58

Jegyár: egy nosztalgia napijegy (2000 Ft, diákoknak 1200 Ft)

BKV Zrt.