Fővárosi támogatású nyári táborozási lehetőségek

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal és a Mozaik Gazdasági Szervezet az „Iskolakapun Kívüli Tevékenységek" programsorozat keretében ismét meghirdeti 2017. június 16 – 2017. augusztus 31. között öt helyszínen - Gergelyiugornyán, Pilisszántón, Soltvadkerten, Verőcén és Szabadszálláson - kedvezményes nyári táborozási lehetőségét heti turnusokban szervezett, hétfői érkezéssel és legkésőbb szombat reggeli utáni távozással.

Amit biztosítunk:
  • Heti turnusok számára hétfő kora délutáni érkezéssel induló és legkésőbb szombat reggeli utáni távozással záruló elhelyezést.
  • Napi háromszori étkezést. Az első étkezés az érkezés napján ebéd, az utolsó étkezés az elutazás napján reggeli.
  • Utazást.
  • Kísérő pedagógusok számára díjazást 100 000 Ft értékben étkezési utalvány formájában
Amit kérünk:
  • Határidőn belüli jelentkezést
  • Programtervezetet
  • A tábor házirendjének betartását
  • A teljes táborozási költséghez való hozzájárulást, amely 1.000,- Ft/fő/éj

Jelentkezés benyújtásának határideje 2017. május 31. a www.budapest.hu és a www.mozaikgsz.hu honlapokon található táboros nyomtatványokon, a taborozas@budapest.hu címre megküldve. (A nyomtatvány itt tölthető le.)

A jelentkezés elfogadásáról vagy elutasításáról szóló értesítést 2017. június 15-ig elektronikus úton megküldjük.

Érdeklődni a Mozaik Gazdasági Szervezet munkatársánál, Németberta Sándor táborszervezőnél a következő elérhetőségek valamelyikén lehet: nemetbertas@budapest.hu, 06/20-466-8332.

További információk:

A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria nyári napközis jellegű művészeti tábort hirdet 2017. júliusban és augusztusban egyhetes turnusokban általános iskola felső tagozatos diákjai és gimnazisták számára a galériában és a Feneketlen-tó és környékénél, valamint nyári környezetvédelmi táborába is várja a jelentkezőket Pilisszántón 2017. július 17 - 21. és július 24-28. között. Jelentkezéseket a nyári napközi jellegű művészeti táborba a deak17galeria@gmail.com; a környezetvédelmi táborba muzeumpedagogia@deak17galeria.hu címre várják. A táborozás feltételei és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok megtalálhatók az intézmény honlapján.

Hírek

RSS megtekintés