Egészség Hídja: rózsaszín és kék színben pompáztak a Lánchíd pilonjai a mell- és prosztatarák elleni közös kampány miatt

A rózsaszín és kék színekkel megvilágított Lánchíd 2017. október 1-jén

Tarlós István főpolgármester engedélyével vasárnap este rózsaszín és kék színekben pompázott a Lánchíd két pilonja, amelyet a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. munkatársai színeztek át az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen és a MentsManust! - Movember Magyarország közös figyelemfelhívó kampányának idejére. A társadalmi felelősségvállalás jegyében, a rendezvény támogatása érdekében a BDK munkatársai a híd átszínezését önköltségi áron végezték.

A mellrák és a prosztatarák szűrővizsgálatainak fontosságára és az egészséges életvitelre hívta fel a figyelmet az akció, amelynek részeként megtartották a szokásos hídsétát a Lánchídon vasárnap délután.

Az eseményt a nemzetközi mellrákellenes hónap első napján rendezték Budapesten, a Magyar Tudományos Akadémián és a Lánchídon. Ismeretterjesztő beszélgetéseket, szakmai előadásokat tartottak, majd a rendezvényt közös séta követte a rózsaszínre és kékre világított Lánchídon.

Hírek

RSS megtekintés