Ismét megrendezik a BKV-s Amatőr Művészek kiállítását

Idén ötödik alkalommal kerülnek a BKV-dolgozók munkái a Földalatti Vasúti Múzeum vitrinjeibe és falaira, akik – mint az a kiállított művekből is kiderül – hobbiként szívesen foglalkoznak fotózással, festészettel, rajzolással, faragással, gobelinkészítéssel vagy éppen pirográfiával.

A 20 alkotó között állomási diszpécsert, adminisztrátort, lakatost, járművezetőket, üzemmérnököt és műszaki ellenőrt is találunk. 

A BKV dolgozói rendkívül igényesek a mindennapi munkájukra, ezt a precizitást pedig a képzőművészet számos területén kamatoztatják a szabadidejükben is. Az otthonokban őrzött műalkotásokat és képanyagokat szeretné szélesebb körrel is megismertetni a BKV Zrt., amely 2009-ben hagyományteremtő céllal rendezte meg a BKV-s Amatőr Művészek kiállítását.

A BKV-s Amatőr Művészek célja, hogy bemutassa a dolgozók kreatív, alkotói oldalát, és fórumot biztosítson a nagyobb nyilvánosság előtti bemutatkozásra.

A BAM5 tárlat április 7-től május 14-ig tekinthető meg hétfő kivételével mindennap 10 és 17 óra között a Deák Ferenc téri Földalatti Vasúti Múzeumban.

 BKV Zrt.