Kínai tavasz–Sárkánytánc: rajzpályázat 6-14 éves gyerekeknek a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, a Főkert Nonprofit Zrt. és a Fővárosi Állat- és Növénykert rajzpályázatot hirdet kicsiknek és nagyoknak egyaránt „Kínai tavasz – Sárkánytánc” címmel. A pályázat célja, hogy a gyerekeket is bevonja a Budapesti Tavaszi Fesztiválba, hogy festményeikkel, rajzaikkal, a művészet eszközeivel mutassák meg, milyennek képzelik Kínát, az idei fesztivál egyik központi témáját.

A rajzok beküldési határideje: 2016. március 18. A rajzokat, festményeket A4-es méretben postán a BFTK Nonprofit Kft. címére várják: 1364 Budapest 5., Pf. 336/b. A rajz hátuljára írják rá a pályázó nevét, címét, email címét és telefonszámát, valamint tüntessék fel a pályázó gyermek iskoláját, osztályát.

A 12 legkiemelkedőbb alkotást jutalmazza a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, a Főkert Nonprofit Zrt. és a Fővárosi Állat- és Növénykert, valamint a fesztivál ideje alatt a Városháza parkban kiállítást rendeznek a díjnyertes művekből. A díjazottakat külön értesítik a díjátadás helyéről, időpontjáról.