Budapestet is népszerűsítik a cannes-i nemzetközi ingatlan szakkiállításon

Közös standon képviselik Magyarországot és népszerűsítik Budapestet a Cannes-ban megrendezésre kerülő MIPIM nemzetközi ingatlanfejlesztési szakkiállításon. A cél a lehető legtöbb potenciális befektető elérése Európa legnagyobb ingatlan szakkiállításán, írja az MTI-hez eljuttatott közleményében az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK). A szakkiállításon a Fővárost Szalay-Bobrovniczky Alexandra és Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettesek képviselik.

A nemzetközi ingatlanfejlesztési rendezvényen a Fővárosi Önkormányzat, az IFK és a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) egyedülálló összefogás keretében, nemzetközi szinten népszerűsíti a budapesti ingatlanberuházásokat. Tarlós István főpolgármester és a Főváros Önkormányzata számára kiemelten fontos, hogy Budapest a nemzetközi ingatlanfejlesztések és beruházások célterületévé váljon. A hosszú távú városfejlesztési koncepció, valamint a jövőbeni sportesemények megvalósítása kiváló alapot nyújt a nemzetközi fórumokon való bemutatkozásra - áll a közleményben.

- A közös Budapest-stand a lehető leghatékonyabb üzenet a nagy fellendülés előtt álló magyarországi ingatlanpiac helyzetéről a nemzetközi befektetői környezet számára. Budapest egyértelműen megerősíti pozícióját az ingatlanbefektetői térképeken, élénkül a magyar piac iránti érdeklődés - hangsúlyozta Dr. Takács Ernő, az IFK elnöke. A HIPA Beruházási Projekt Osztályának a részvétellel a kiemelt célja az, hogy az auditált, komoly megvalósíthatósági potenciállal rendelkező ingatlanfejlesztési projekteket megismertesse a koncentráltan jelen lévő iparági és befektetői célközönséggel.