Budapestinfo Pontok a Sziget Fesztiválon

​A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) a Sziget Fesztiválon – a fesztivál időtartama alatt – Budapestinfo Pontot üzemeltet, mellyel célja, hogy a fesztiválozó közönséget megismertesse a főváros turisztikai- és kulturális attrakcióival.

A BFTK a Főváros hivatalos képviseletében budapesti fesztiválok szervezésével és a turisztikai szolgáltatások minőségi képviseletével, valamint az információk eljuttatásával Budapest kedvező nemzetközi megítélését segíti, így a turisták számára a legjobb információforrás a Budapestinfo Pont!

Annak, aki a Szigeten fesztivál ideje alatt budapesti kirándulást tervez turisztikai információval, programajánlóval, ingyenes térképekkel, útikalauzzal segítenek a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ munkatársai, de ha valaki nem szeretné elhagyni a Szigetet, neki is kínál ízelítőt a BFTK a sokszínű Budapest szépségéből, hangulatából: rögzített kerékpáron tekerve, virtuálisan körbe bringázhatja a fővárost!

A Budapestinfo Ponton több interaktív játék és turisztikai kérdőív is Budapest megismerésére hívja a közönséget, illetve a turistákat. A BFTK Instagram fotó pályázatot hirdet, illetve kapcsolódik a 100 szóban Budapest történetíró pályázat játékához.

A BFTK által kínált nyeremények között ingyenes, kétórás buszos városnéző túra, illetve egy, Budapest Card kedvezményeket, szállást és reggelit is tartalmazó 2 napos budapesti látogatás is szerepel.

A srteet-food ételek kedvelőinek naponta lesz lehetőségük Budapest Bakering kocsikról ringet kóstolni a Budapestinfo Ponton. Esténként pedig érdemes lesz selfie-t készíteni a fényfestéssel megvilágított Budapest betűknél.

Nyitva: 10:00-22:00
 
További információ: www.budapestinfo.hu, illetve www.budapest-card.hu 
 
BFTK Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ
Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság