Péntek este lesz a Bábok Éjszakája a Holnemvolt Parkban

​Péntek este lesz a Bábok Éjszakája az egykori Vidámpark területén működő Holnemvolt Parkban. Az este 6-tól éjjel 11-ig tartó rendezvényen változatos bábelőadásokkal, családi bábszínházzal, kézműves foglalkozással és éjszakai hullámvasutazással várják a közönséget.

Szeptember 25-én, azaz most pénteken tartják meg az egykori Vidámpark helyén működő Holnemvolt Parkban a Bábok Éjszakáját. Az este 6-tól éjjel 11-ig tartó eseményen bábelőadások, családi bábszínház, óriásbábok, gólyalábasok, bábos kézműves foglalkozás várja a bábművészet iránt érdeklődő apróbb és nagyobb látogatókat.

18:30-tól Babszem Jankó meséje elevenedik meg a Ziránó Színház előadásában. 19:30-tól, illetve 20:30-tól kezdve pedig Lénárt András különleges bábjátékát lehet megcsodálni a világ legkisebb bábjait életre keltő Mikropódium előadásán.  20:15-től Aracs Eszter egy miniatűr cirkuszi produkciót varázsol a nézők elé guruló bábszínházában. 21 órai kezdettel pedig A 3 kismalac és a farkasok című előadást láthatja a közönség a Hepp Trupp előadásában.

Az este folyamán a Holnemvolt Park összes játéküzeme is működik, és természetesen éjszakai hullámvasutazásra is lesz lehetőség a kivilágított, fényárban úszó hullámvasúton. A Bábok Éjszakájára a belépőjegy egységesen 500 Ft, az egyes játéküzemek a szokásos zsetonok ellenében vehetők igénybe.

Fővárosi Állat- és Növénykert