Hetedszer rendezik meg a Könyvtári Napot szeptember 15-én

Hetedik alkalommal rendezi meg a Könyvtári Napot szeptember 15-én között az ELTE Bölcsészettudományi Karának Trefort-kerti Campusán (Múzeum körút 4/C) a Magyar Információtudományi Alapítvány és az ELTE Bölcsészettudományi Karának Hallgatói Önkormányzata.  A rendezvény védnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

A rendezvényen – ahogy a korábbi években is – a Budapesten tanuló egyetemisták számára legfontosabb könyvtárak lesznek jelen. A rendezvény célja, hogy a hallgatók a tanulmányaikhoz szükséges könyvtárakba a tanév elején minél egyszerűbben – akár kedvezménnyel – beiratkozhassanak.

Szeptember 15-én, kedden 10:00-tól 16:00-ig 15 könyvtár (BME OMIKK; ELTE Egyetemi Könyvtár; Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Központi Könyvtár; Francia Intézet Médiatára; Goethe Institut; Iparművészeti Múzeum Könyvtára; Könyvtártudományi Szakkönyvtár, Könyvtári Intézet, OSZK; Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár; Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár; Magyar Nemzeti Múzeum Központi Könyvtár; Magyar Tudományos Akadémia Könyvtár és Információs Központ (MTA KIK); Néprajzi Múzeum Könyvtára; Országos Idegennyelvű Könyvtár; Országos Széchényi Könyvtár; Országgyűlési Könyvtár), valamint a józsefvárosi H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ várja az érdeklőket.

A rendezvény további támogatója az EMMI Kulturális Államtitkársága, a Magyar Országgyűlés Kulturális Bizottsága és Józsefváros Önkormányzata.

További információ itt olvasható.