90 éves a Fővárosi Vízművek Sportkör

Dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes a Fővárosi Vízművek Sportkör érdekében végzett kiemelkedő sportvezetői tevékenységet, kimagasló edzői munkát, illetve rendkívüli sportteljesítményt elismerő díjakat és okleveleket adott át

​A fennállásának 90. évfordulóját köszöntő Fővárosi Vízművek Sportkör ünnepi közgyűléssel emlékezett meg a jubileumról. Az elmúlt kilenc évtizedben a verseny- és a tömegsportok terén elért eredményeket az Egyesület élén 1968 óta álló elnök, Nagy Miklós mellett dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes és Fábián László, a MOB sportigazgatója méltatta.

Dr. Szeneczey Balázs kiemelte a Fővárosi Vízművek Sportkör és létesítményei fontos szerepét a fővárosiak szabadidejének aktív eltöltésében, hiszen az Egyesület mindenki számára nyitva áll, bárki csatlakozhat tagjaihoz: a dolgozók éppúgy, mint a környéken élők.
 
A Fővárosi Vízművek Sportkör érdekében végzett kiemelkedő sportvezetői tevékenységet, kimagasló edzői munkát, illetve rendkívüli sportteljesítményt elismerő díjat és oklevelet vehetett át Nagy Miklós Sportkör-elnök, Germann Ottó edző, valamint Dénes Csaba az evezésben és Holczer Lászlóné a tekében elért eredményeiért.
 
A jubileumi megemlékezést szombaton a Fővárosi Vízművek dolgozóiból és a magyar olimpikonokból álló futballválogatott összecsapása zárja a Fővárosi Vízművek Sportkör káposztásmegyeri pályáján.