Ünnepi hangverseny a fővárosi zeneoktatás jubileuma alkalmából

Tarlós István főpolgármester fővédnökségével ünnepélyes hangversenyt szervez a fővárosi zene- és művészeti iskolák igazgatói közössége 2013. június 3-án, 17.30 órától a Budapest Music Center nagytermében (IX. kerület, Mátyás utca 8.). A koncert apropója, hogy hatvan éves a fővárosi állami, és 45 éves a fővárosi kerületi zeneoktatás.

A rendezvény részletes programja és meghívója itt tekinthető meg. A műsorban közreműködnek a fővárosi zeneiskolák országos versenyein első díjat nyert növendékek és művészeti csoportok. A hangversenyre a belépés díjtalan. Az előadás a Főpolgármesteri Hivatal „Iskolakapun kívüli program” elnevezésű rendezvénysorozatának része.
 

Kapcsolódó cikk

Tarlós István főpolgármester ismerteti az Iskolakapun kívüli program elnevezésű programfüzetet Pölöskei Anna főosztályvezetővel
Iskolakapun kívüli program címmel egy éven át tartó programsorozatot szervez a Fővárosi Önkormányzat. A jórészt ingyenesen vagy minimális támogatás fejében igénybe vehető rendezvényeket 200 millió forinttal támogatja a főváros.