Közlekedés

Megérkezett az első csuklós Škoda-Solaris trolibusz abból a trolibuszflottából, amelynek további darabjait 2019 első félévében szállítják Budapestre.
Idén decemberben, immáron negyedszer, ismét ünnepi arculattal fog közlekedni Budapesten az egyik BKV autóbusz.
Az 50 éves BKV egész éves rendezvénysorozatának záróeseményeként november 25-én, vasárnap megmutatjuk a főváros hajdani járműveit! Ezen a napon útra bocsátjuk a gondosan felújított Ikarusokat, pályára állítjuk gyönyörű nosztalgiavillamosainkat.
City-troli Belváros járat közlekedik 2018. november 17-étől minden szombaton és vasárnap a Fővám tér és a Lehel tér között.
November 17-én, szombaton különleges utazásra hívjuk a fotózni, nosztalgiázni szerető közlekedésbarátokat, újra fotósmenetet szervezünk ezúttal MUV nosztalgiavillamossal.
A gyorshajtások miatt állandó közlekedésbiztonsági kamerákat szerelnek fel a Szentendrei úton és a Váci úton. A Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának létrehozása miatt módosították a fővárosi szmsz-t. 2019-től bővül a helyi iparűzési adó alól mentesülő vállalkozások köre.
2018 szilveszterén jelentős fejlesztés várható az éjszakai közlekedésben: egész éjjel jár majd az M2-es, az M3-as és az M4-es metró.