Közlekedés

A BKK az év végi ünnepek idején az elmúlt években megszokott módon, ugyanakkor több vonalon a szokásosnál kedvezőbb menetrenddel biztosítja a közösségi közlekedési szolgáltatást.
A XXI. század elvárásainak és műszaki színvonalának megfelelő városi közlekedési csomópont, korszerű közterület létesül.
A feldíszített környezetkímélő és akadálymentes Solaris–Škoda trolibusz különleges megjelenéssel és egyedi belső dekorációval közlekedik és gyűjti az ajándékokat a rászorulók számára december 19-ig, a 70-es, a 72-es, a 75-ös, a 80A és a 83-as trolibusz vonalán.
Megérkezett az első csuklós Škoda-Solaris trolibusz abból a trolibuszflottából, amelynek további darabjait 2019 első félévében szállítják Budapestre.
Idén decemberben, immáron negyedszer, ismét ünnepi arculattal fog közlekedni Budapesten az egyik BKV autóbusz.
Az 50 éves BKV egész éves rendezvénysorozatának záróeseményeként november 25-én, vasárnap megmutatjuk a főváros hajdani járműveit! Ezen a napon útra bocsátjuk a gondosan felújított Ikarusokat, pályára állítjuk gyönyörű nosztalgiavillamosainkat.
City-troli Belváros járat közlekedik 2018. november 17-étől minden szombaton és vasárnap a Fővám tér és a Lehel tér között.