2014. december 21. Tamás napja
Az elem jelenleg nincs minősítve. Az elem minősítéséhez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt.1 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.2 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.3 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.4 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.5 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.
Indul a jegyértékesítés a 2014-es vízilabda Európa-bajnokságra
 
 

Megkezdődött a jövő évi budapesti vízilabda Európa-bajnokság jegyeinek értékesítése. Az erről tartott tájékoztatón beszédet mondott dr. Szentes Tamás főpolgármester-helyettes.

- Budapest újabb kiemelkedő sportesemény házigazdája lesz 2014 júliusában, hiszen a 2001-ben rendezett világesemény után újabb sportdiplomáciai siker a vízilabda sport életében, hogy fővárosunk ad otthont ezen óriási presztízzsel bíró eseménynek – mondta Szentes Tamás. Hozzátette: a versenynek helyszínt adó Margitsziget Európa és a világ fővárosait tekintve is kiemelkedő, hiszen a város közepén található, a szabadidősportokat és a természetet kedvelőknek is unikum.

- A közelmúltban fővárosunk életében új időszámítás kezdődött, hiszen egy sportkeret bevezetése új alapokra helyezte a sportpolitikát és sportfinanszírozást. A gazdasági nehézségek ellenére duplájára emeltük a sportra fordítható költségvetési források mennyiségét, ami egy úttal átgondolt minőségi és szerkezeti átalakítást is jelent – az egészségügyi és szociális ügyekért felelős főpolgármester-helyettes Hangsúlyozta: a Budapesti Sportkeret révén a Fővárosi Önkormányzat egységes rendszerben kezeli az utánpótlás nevelést, a versenysport finanszírozását, valamint a diák- és szabadidő sportot.

A 2014-es férfi vízilabda Európa-bajnokságot július 13. és 26. között rendezik Budapesten. A belépőkhöz a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján, a www.waterpolo.hu-n keresztül is elérhető jegyed.hu felületen lehet hozzájutni.


 
Indul a jegyértékesítés a 2014-es vízilabda Európa-bajnokságra
© Copyright 2010 SiteName MCS2