2014. december 19. Viola napja
Az elem jelenleg nincs minősítve. Az elem minősítéséhez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt.1 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.2 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.3 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.4 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A jobb minősítést a TAB billentyűvel állíthatja be. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.5 csillag kijelölve. A küldéshez nyomja le a SHIFT+ENTER billentyűkombinációt. A gyengébb minősítéshez nyomja le a SHIFT+TAB billentyűkombinációt. A SHIFT+ESC billentyűkombinációval kiléphet a minősítésküldési módból.
Fogyatékkal Élők Napja a vidámparkban
 
 
A Budapesti Vidámparkban egész októberben a társadalmi felelősségvállalásé a főszerep. Különböző karitatív szervezetekkel együttműködve több ezer olyan hátrányos helyzetű fiatal jut el a Parkba, akiknek máskor nem adatik meg ez a lehetőség.
 
A mai nap a Fogyatékkal Élők Napja, mely immár 13. alkalommal kerül megrendezésre -a Mozgássérültek Budapesti Egyesületével közösen. A déltől hatig tartó rendezvényre 3200 fő érkezett az ország számos pontjáról: például Down-kórosokat támogató egyesület, sárospataki, ceglédi egyesületek, a megyei mozgássérült központok, végtaghiányos egyesületek, a Zirci Kistérségi Központ. Külön regisztrációt végzett a SINOSZ és külön lista alapján érkeznek a vakok és gyengénlátók, több egyedileg regisztrált értelmi fogyatékos is szórakozott a Parkban.
 
 
Az eseménye díszvendége Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a Nemzeti Erőforrás Minisztériumból, aki egyik kedvenc könyvéről, illetve annak mondandójáról mesélt. Az élet játéka című könyvben élő vidám kislányhoz hasonlította a fogyatékkal élőket, s megköszönte nekik, hogy nehéz helyzetükben is képesek önfeledten mosolyogni, s örömet szerezni környezetüknek.
 
Tábiné Hídvégi Csilla, a Mozgássérültek Budapesti Egyesületének elnökségi tagja mindannyiuk nevében köszönetet mondott a Vidámparknak és az államtitkárnak, akinek jelenléte számukra biztosíték arra, hogy sorsuk fontos a minisztériumnak.
 
Az eseményt közel 30 önkéntes segítette, akik között konduktor, jeltolmács és gyengénlátókat segítő kísérő is volt.
 
A Park az októberi hétvégéken, valamint október 31-től november 6-ig mindennap nyitva van és kedvezményes jegyárakkal várja a szórakozni vágyókat.
 
További információk:
 

 
Fogyatékkal Élők Napja a vidámparkban
© Copyright 2010 SiteName MCS2