2014. augusztus 1. Boglárka napja
BKV
Péntektől nem vezethet buszt a kerékpárost elsodró buszsofőr
A BKK és a BKV vezetőinek döntése értelmében a járművezető a budapesti közösségi közlekedési járatokon nem vezethet többé. Munkaviszonyát illetően azonban csak a teljes körű vizsgálat lezárása után születhet végleges döntés.
Részletek
Nincs csődhelyzetben a BKV
A BKV határozottan cáfolja azokat a sajtóban megjelent állításokat miszerint cég csődbe menne.
Részletek
Befejeződtek a Szent Gellért téri vízmedence javítási munkái
Befejeződtek az M4-es metró Szent Gellért téri állomásához kapcsolódó felszíni vízmedence garanciális javítási munkái, így az állomás aluljárószintjére vezető lépcsőt ismét teljes szélességében használhatja az utazóközönség.
Részletek
Minden üzemkezdés előtt átvizsgálják az M3-as metrót
Az utasok biztonsága érdekében az orosz metrókocsikba a BKV szerelői hőmérsékletemelkedés-érzékelőket és automatikus tűzoltó berendezéseket építettek be.
Részletek
Összefogás a rongálók ellen
A BKV minden esetben együttműködik a rendőrséggel és minden segítséget megad. Remélik, a jövőre vonatkozóan visszatartó erőt jelent, amikor a járműveken elhelyezett kamerák figyelik az utasteret.
Részletek
Újra teljes vonalon jár a 37-es villamos
A 28-as villamos várhatóan augusztus végéig továbbra is rövidített útvonalon jár a Blaha Lujza tér M és a Kőbányai út/Könyves Kálmán körút között, míg innen az Élessarokig a 28-as pótlóbusszal lehet majd utazni.
Részletek
Szombaton nyílt nap lesz a 100 éves szentendrei HÉV-kocsiszínben
A közlekedés iránt érdeklődöket és minden kikapcsolódásra vágyót várnak a szentendrei HÉV kocsiszín építésének 100. évfordulója alkalmából rendezett nyílt napra.
Részletek
Júliusban is indít nosztalgiajáratokat a BKK
A közforgalmú utazási kedvezményekről szóló 85/2007. (IV. 25.) Kormányrendelet értelmében díjmentes utazásra jogosultak a nosztalgiajáratokat is díjfizetés nélkül vehetik igénybe.
Részletek
Földgázhajtású buszok érkeznek júliusban
Az első járműveket a műszaki átadás-átvételt követően várhatóan még ezen a héten, a második kontingenst pedig a tervek szerint a jövő hét végén szállítja Budapestre a BKV Zrt.
Részletek
Újabb 15 magyar Ikarus autóbusz áll forgalomba Budapesten
Az Ikarus V127 típusú tizenkét méter hosszú szóló, alacsonypadlós autóbuszokat korszerű, a legszigorúbb károsanyag-kibocsátási normáknak is megfelelő dízelmotorok hajtják.
Részletek
1
2
3
>>
 
BKV
© Copyright 2010 SiteName MCS2