2014. november 24. Emma napja
BKV
Szerdától ismét teljes vonalon közlekedik az 1-es villamos Budapesten
Közel 16 000 méter villamospályát újítottak fel, illetve cseréltek ki, 26 új vágánykapcsolatot (azaz villamos-visszafordítási lehetőséget) és az ezekhez kapcsolódó jelző- és váltóállító berendezéseket építettek ki.
Részletek
Hétfőtől több mozgólépcső üzemel a budapesti metróhálózatban
Az új menetrendek szerint hosszabb ideig üzemel majd egyszerre két mozgólépcső a csúcsidőszakokban jellemzően úgy, hogy a reggeli és a délutáni forgalmi csúcs végén néhol akár egy órával is meghosszabbítják az üzemidőt.
Részletek
Vadonatúj trolibuszok érkeznek Budapestre 2015-ben
A szerződés eredményeképpen 14 darab szóló és a 10 darab csuklós új, alacsonypadlós, nyáron légkondicionált, télen fűtött utasterű trolibusz érkezik a fővárosba 2015 nyarán, melyek 4 km-t felsővezeték nélkül, önjáró üzemmódban is meg tudnak tenni.
Részletek
Átadták a felújított és kiszélesített Kelemen László utcai hidat a II. kerületben
A korábban 7 méter széles híd a kiszélesítésnek köszönhetően immár 11 méter széles, a bővítés következtében a Hűvösvölgyi út irányába a hídon 1 helyett immár 2 sávon haladhatnak az arra közlekedők.
Részletek
Felújították a Szilas-patak feletti közúti hidat
Felújítását az tette indokolttá, hogy az elmúlt évek alatt a pályaburkolata kátyússá, repedezetté a járda pedig balesetveszélyessé vált. A híd korlátai jelentősen rozsdásodtak, emiatt a tartóoszlopok rögzítése több helyen tönkrement.
Részletek
Jövőre mintegy kétszáz új busz érkezik Budapestre
Az új járművek a Fővárosi Közgyűlés határozata alapján Budapest déli városrészeiben közlekednek majd a VT-Arriva Kft. üzemeltetésében.
Részletek
November 10-én átadják a forgalomnak a 3-as villamos teljes zuglói szakaszát
A 3-as villamos teljes vonalán, azaz a Mexikói út M és Gubacsi út között a villamosforgalom a tervek szerint 2014 december elején indulhat meg, ezt követően még befejezik a néhány, a villamosközlekedés zavarása nélkül elvégezhető munkát.
Részletek
Vasárnap délután több BKV-járat módosított útvonalon közlekedik demonstráció miatt
Várhatóan 17:00 és 21:30 között néhány perces várakozásra kell számítani a 4-es, a 6-os villamos, továbbá a 9-es, a 16-os és a 105-ös autóbuszok, valamint a a 70-es, a 72-es, a 73-as és a 78-as autóbusz forgalmában is.
Részletek
Jelentős torlódás várható a Budai alsó rakpart Margit hídi le- és felhajtóágának lezárása miatt
Azonban a munkaterület mellett rendelkezésre álló szűk keresztmetszet miatt közúti torlódások várhatóak, melyek hatással lehetnek az autóbuszok menetidejére, különösen a csúcsidőszakokban.
Részletek
Szombat este több BKV-járat módosított útvonalon közlekedik demonstráció miatt
A BKK kéri, aki a vonulás ideje alatt a belvárosban közlekedik, a gyors és kényelmes utazás érdekében a felszíni járatok helyett válassza az M1-es, az M2-es, az M3-as vagy az M4-es metróvonalat.
Részletek
1
2
3
>>
 
BKV
© Copyright 2010 SiteName MCS2