2014. december 22. Zénó napja
BKV
Már zajlik az M3 vonal felújítása
A budapesti M3 metróvonal járműparkjának korszerűsítését és felújítását célzó beruházás mielőbbi megvalósulása érdekében a BKV Zrt. 2014. november 22-én közbeszerzési eljárást indított.
Részletek
Decemberben is elindulnak a nosztalgiajáratok
A harmadik adventi hétvégén a fővárosban és Budapesten kívülre is elindulnak a közkedvelt nosztalgiajárművek. Ez alkalommal a fotós fényvillamoson és HÉV-járatokon utazhatnak a régmúlt szerelmesei.
Részletek
Tovább fiatalodik a BKV buszflottája
A 15 darab Ikarus 127 V2 típusú alacsonypadlós szóló városi autóbuszból 4 darab már novemberben forgalomba állt, 5 darab levizsgázott, és további 6 darab kocsitest még gyártás alatt van.
Részletek
Elindultak a BKV karácsonyi nosztalgiajáratai
A főváros életében immár hagyománynak számító Fényvillamos az idén hatodik alkalommal, kistestvére a Fénytroli pedig második alkalommal gördül végig az ünnepekre készülő Budapest utcáin.
Részletek
Januártól meghosszabbított útvonalon jár az 1-es villamos
Várhatóan 2015 január végétől a Közvágóhídtól meghosszabbított útvonalon, a Rákóczi híd–Szerémi út–Hengermalom úton át egészen az Etele út/Fehérvári út ideiglenes végállomásig közlekedik az 1-es villamos.
Részletek
BAM3 utazó kiállítás: Alstom kocsikon az amatőr BKV-s művészek munkái
December 2-ától látható a BKV utazó kiállítása, ahol 18 amatőr alkotó közel 40 munkája tekinthető meg az M2 és M4 vonalakon közlekedő két-két Alstom metrókocsiban. A művészek egytől egyig BKV-dolgozók.
Részletek
A BKV elnyerte a Véradóbarát Munkahely díjat
A BKV Zrt. hosszú évek óta elhivatott támogatója a társadalmi felelősségvállalás e formájának, ezért különösen megtisztelő, hogy idén a társaság nyerte el a Magyar Vöröskereszt Véradóbarát Munkahely díját.
Részletek
Sűrűbben indított járatokkal közlekedhetnek Budapesten az adventi hétvégéken
Az év végi ünnepi közlekedési rendről hamarosan bővebb tájékoztatást adnak.
Részletek
A BKV Zrt. elnyerte a Werner von Siemens Hatékonysági díjat
A vállalat az M2-es vonal 2009-ben megkezdett átfogó felújítása, valamint az M4-es vonal megépítése során a Siemensszel együttműködve olyan infrastruktúrát alakított ki, amely támogatja a fékezési energia hálózati visszatáplálását.
Részletek
Fővárosi Közgyűlés: döntés a városigazgatósági koncepcióról
Elfogadták a januártól létrejövő Városigazgatóság koncepcióját, eszerint ez a holding fogja össze a jövőben valamennyi településüzemeltetési feladatot végző önkormányzati társaság működését.
Részletek
1
2
3
>>
 
BKV
© Copyright 2010 SiteName MCS2