2014. április 19. Emma napja
BKV
Megállapodtak a bérekről a szakszervezetekkel a BKV-nál és a BKK-nál
A Városvezetés politikai és pénzügyi szempontból egyaránt jelentős eredménynek tekinti, hogy a szakszervezetekkel való hosszas egyeztetés alapján–melyekben a Városvezetés aktív részt vállalt-sikerült megkötni a bérmegálllapodást a BKV-nál és BKK-nál.
Részletek
Bérmegállapodás a BKV-nál
A Társaság vezetése olyan javaslatokat tett, melyek alapján kompromisszumos megoldásként az előzetes üzleti terv keretei között teljesíthető követelések rendezésére született megállapodás.
Részletek
Sikeresen zárult a Városi Villamos Vasúti Pálya Nap
A hetedik alkalommal megrendezett Városi Vasúti Pályás Nap az infrastruktúra egyik legfontosabb elemének, a pályás szakmának nyújt fórumot. A konferenciának évente más-más hazai város ad otthont, idén a BKV vállalta magára a szervezést.
Részletek
Tavaszi nosztalgiajáratok Budapesten
Városszerte nosztalgiajáratok indulnak a húsvéti ünnepek ideje alatt, a veterán villamosokkal együtt az Ikarus 180-as autóbusz is elindul. Az autóbusz azonban nemcsak nagyszombaton, hanem április 26-án is forgalomba áll.
Részletek
Szombattól vasárnapig pótlóbusz jár a H6-os HÉV helyett Ráckeve és Szigetszentmárton-Szigetújfalu között
A HÉV által nem érintett szakaszon, Ráckeve és Szigetszetszentmárton-Szigetújfalu között a H6-os jelzésű pótlóbusszal lehet utazni:
Részletek
Nyílt nap a Kelenföldi buszgarázsban
A rendezvényen a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) is részt vesz, amely egyik legfontosabb feladatának a közlekedés biztonságának javítását, a közlekedés szabályainak és azok gyakorlásának életen át tartó tanulásának ösztönzését tekinti.
Részletek
28 környezetkímélő, hibrid autóbusz állhat forgalomba hamarosan Budapesten
Az alacsonypadlós, légkondicionált, a legmodernebb, EURO VI-os motorral felszerelt Volvo 7900-as típusú dízel-elektromos hibridbusz-flottát a pályázaton nyertes T&J Busz Projekt Kft. üzemelteti majd.
Részletek
Csütörtökön rendezvény miatt lezárják a Lánchíd utcát
2014. április 3-án (csütörtökön) egész napra lezárják a Lánchíd utcát, a Döbrentei utcát, az Ybl Miklós teret és az Apród utcát a Clark Ádám tér, a Döbrentei tér és az Attila út között.
Részletek
Ütemterv szerint folytatódik az 1-es villamosvonal felújítása és meghosszabbítása
A Közvágóhíd megálló szerkezetbontásának befejeztével megkezdődött a déli vonalszakasz átépítése, amely tervezetten június 10-ére készül majd el.
Részletek
Számos csatornán ad tájékoztatást a BKK az új tömegközlekedési hálózatról
A BKK munkatársai az M4-es metró összes állomásán és a nagyobb csomópontokban is segítenek eligazodni az új metró elindulásával a mától életbe lépett felszíni tömegközlekedési változásokkal kapcsolatban.
Részletek
1
2
3
>>
 
BKV
© Copyright 2010 SiteName MCS2