2014. szeptember 22. Móric napja
BKV
A BKV idén is részt vesz a Kulturális Örökség Napjai programsorozaton
A Kulturális Örökség Napjait először 1999-ben tartották meg Magyarországon az Európa Tanács által 1984-ben indított Európai Örökség Napok rendezvénysorozat részeként.
Részletek
Metrókocsikban láthatók a MOME hallgatóinak diplomamunkái
Csomós Miklós főpolgármester-helyettes reményét fejezte ki, hogy akik most diplomamunkáikat itt a jelenben kiállítják, a jövőben ők fogják meghatározni ennek a városnak, ennek az országnak az arculatát.
Részletek
Újra várja a látogatókat a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeum
A Földalatti Vasúti Múzeum nyitását követő hétvégén, szeptember 20-án és 21-én Kulturális Örökség Napja keretein belül, az érdeklődök ingyen tekintheti meg a múzeumot.
Részletek
Újabb vadonatúj alacsonypadlós buszok a fővárosi járműflottában
Az autóbuszok 100%-ban alacsonypadlós, akadálymentes és a legszigorúbb környezetvédelmi besorolásba (EURO 6) tartozó szóló járművek lesznek, amelyeket a BKV Zrt. üzemeltet majd.
Részletek
Tarlós István megnyitotta a BKK Deák téri ügyfélközpontját Budapesten
A fővárosban jelenleg százhetven jegy- és bérletértékesítő automata működik, jövő év elejére pedig több mint háromszáz automatát használhatnak a budapestiek és az agglomerációjában élők – mondta a megnyitón Tarlós István főpolgármester.
Részletek
Közlekedés a vasárnapi labdarúgó EB-selejtező idején
Az 1-es villamost a mérkőzés után a kényelmesebb hazautazás érdekében sűrűbben indítják.
Részletek
Forgalomba helyezik az 1-es villamost a Puskás Ferenc Stadion és a Közvágóhíd között
A most forgalomba helyezett, átépített 5 kilométeres szakaszon az összes megállóhely megújult: a meghosszabbított és 26 cm magasra átépített peronoknak köszönhetően az új CAF villamosok üzembe állításával a villamosvonal akadálymentesített lesz.
Részletek
Ősszel is közlekednek a BKV nosztalgiajáratai
A szeptemberi hétvégéken Budapest határain túlra is elindulnak közkedvelt nosztalgiajárműveink. Ez alkalommal a villamos-, autóbusz- és hévjáratainkon kívül a néhány éve elbúcsúztatott ZiU–9B trolibusz is megjelenik az utakon.
Részletek
Kezdődhet a budai fonódó villamoshálózat kivitelezése
A KDB döntésével elérhető közelségbe került, hogy új, átszállásmentes, észak–déli irányban egész Budát átszelő vonalak jöjjenek létre.
Részletek
Elkezdődtek a próbajáratok az 1-es villamosvonal Puskás Ferenc Stadion és Közvágóhíd közötti szakaszán
Az átépített 5 kilométeres szakaszon az összes megállóhely megújult: a meghosszabbított és 26 cm magasra átépített peronoknak köszönhetően az új CAF villamosok üzembe állításának köszönhetően a villamosvonal akadálymentesített lesz.
Részletek
1
2
3
>>
 
BKV
© Copyright 2010 SiteName MCS2