Illetéktelenek hivatkoznak a Főtávra

​Lakossági bejelentés érkezett arról, hogy a Főtávra hivatkozva illetéktelenek próbáltak távfűtéses lakásokba bejutni a fővárosban különböző indokokkal – legutóbb a XIII. kerületben károsítottak meg egy fogyasztót ismeretlenek.

A Főtáv Zrt. felhívja a lakosság figyelmét, hogy szakemberei minden esetben a társaság emblémájával jól látható módon ellátott munkaruhát viselnek, és arcképes kártyával rendelkeznek, továbbá a Főtáv Zrt.-nek nincs ma már egyetlen olyan szolgáltatása sem, amelyért a szakemberek a helyszínen készpénzt kérnének el vagy ne előre egyeztetett időpontban végeznének munkát. Semmi esetre sem köthető tehát a szolgáltatóhoz, ha ilyen esettel találkoznak a fogyasztók.

A Főtáv Zrt. kéri a lakosságot, hogy amennyiben a társaságra hivatkozva munkavégzési indokkal szerelők akarnak az Önök lakásába bemenni, hívják a távhőszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatát – a 06 1 700 7000-es számon – és ha kiderül, hogy az épületből mások sem hívtak ki főtávos szerelőt, ne engedjenek be idegeneket a lakásukba. A Főtáv Zrt. egyben kéri a fogyasztókat, hogy akivel ilyen káreset történik, az forduljon a rendőrséghez.

Főtáv Zrt.