Több budapesti mikrovállalkozás juthat kedvezményes hitelhez a Budapest Mikrohitel Programban

​Több budapesti mikrovállalkozás juthat kedvezményes hitelhez a Budapest Mikrohitel Programban a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalásával.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Budapest Mikrohitel Programja keretében kedvezményes, akár évi 2,4-3,9% kamatozású hiteleket igényelhetnek a budapesti székhelyű vagy telephelyű, életképes üzleti tervvel rendelkező 10 főnél kisebb mikrovállalkozások. A mikrohitel ügyvédek és közjegyzők számára is elérhető.

Valamennyi kölcsön kiszámítható kamatozással, plusz költségek nélkül, 3-10 év futamidőre, beruházás és forgóeszköz vásárlás esetén max. 10 mFt összegig, visszatöltődő hitelkeret esetén max. 7,5 mFt összegig vehető igénybe.

A Budapest Mikrohitel igényelhető

  • iroda, telephely, üzlethelyiség vásárlására, építésére, átalakítására, felújításra,

  • áru- vagy anyagkészlet, gépek, berendezések, gépjármű vásárlására,

  • megrendelések, már megkötött szerződések teljesítésével kapcsolatban felmerült költségek és ráfordítások előfinanszírozására.

A programba bejelentkezett vállalkozások számára a közalapítvány szakértői segítséget biztosítanak az üzleti terv elkészítésében, és a megfelelő finanszírozási konstrukció kiválasztásában.

További információk: www.budapestmikrohitel.hu, www.bvk.hu  

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány