TÉR_KÖZ 2014

A Fővárosi Közgyűlés a Fővárosi Városrehabilitációs Keret (továbbiakban: Keret) működtetésével a budapesti városmegújítási feladatok keretében támogatást nyújt épületek és közterületek felújításához, üres ingatlanok átmeneti közösségi hasznosításához annak érdekében, hogy a városrehabilitáció fizikai beavatkozásain túlmenően elindítsa és erősítse a területen zajló pozitív társadalmi és gazdasági folyamatokat.

A támogatás célja olyan közterületre, telekre, vagy épületre kiterjedő, kisléptékű beavatkozások ösztönzése, amelyek hozzájárulnak a helyi közösségek együttműködésének erősítéséhez, új vagy megújuló szolgáltatások megjelenéséhez, illetve javítják a városi mikrokörnyezet minőségét. A támogatás lehetőséget ad foghíjak, alulhasznosított területek, ingatlanok átmeneti hasznosítására is (városi területek köztes hasznosítása), a városmegújítás helyspecifikus, innovatív módjain.

A program keretében a támogatás igénybe vehető
- közterületek tájépítészeti elemeinek megújítására;
- közösségi cél elérése érdekében közterülethez kapcsolódó épületek, épületrészek és helyiségek részleges bontására, teljes vagy részleges felújítására;
- üres, alulhasznosított ingatlanok átmeneti, helyi közösségi hasznosítására.

ARCULATHOZ
 
       TÉR_KÖZ LOGO használati kézkönyv (ter_koz_2014_logo_hasznalati_utmutato)
       LOGO (ter_koz_2014 logo rgb web.pdf; ter_koz_2014 logo rgb web.eps; ter_koz_2014_logo_cmyk_print.pdf)
       INFORMÁCIÓS TÁBLA (info tabla TEMPLATE
       BETŰKÉSZLETEK (akgchunb.zip; MyriadPro-Bold.zip; MyriadPro-Semibold.zip)

 

A TÉR KÖZ 2014 pályázat logója