Szombaton újra elindul a Dallamos Villamos

Szeptember 10-én, szombaton a 4-es vonalon újra pályára áll a Dallamos Villamos. Az eddigi években fergeteges hangulat kerekedett a száguldó zeneszerelvényen, most sem számítunk másra.

 

Azoknak, akik velünk tartanának a 15.30-kor kezdődő és 21.00 után befejeződő koncert(Nagy)körútra, az alábbi programot ajánljuk:

Dallamos Villamos 2016 – Menetrend
Újbuda-központi indulássalSzéll Kálmán téri indulással
15.25Villon TrióVeraSzívem16.17Twin CityBróders
17.10Mr. and Mr. SmithFekete István és Mátyás18.02Dóka AttilaKardos-Horváth János
18.50Illetve ZenekarShodor Balázs & György Andi19.45HaszünaNoémo
20.40Real Trill Music All StarsInnergarden21.25Gyík zenekarWakachuka Duó

 
A villamosra érvényes jeggyel vagy bérlettel szállhatnak fel zeneszerető utasaink.

BKV Zrt.

Tizenhat zenész és zenekar, köztük a Villon Trió, Kardos-Horváth János és a Real Trill All Stars is fellép szombaton a fővárosi 4-es villamos vonalán közlekedő Dallamos Villamoson - közölték a szervezők az MTI-vel. A hat évvel ezelőtt a Magyar dal napja beharangozó eseményeként indult először útjára a Dallamos Villamos, mostanra azonban önálló eseménnyé nőtte ki magát az idén a Zeneszöveg.hu szervezésében megvalósuló rendezvény. Idén csatlakozik a Dallamos Villamoshoz a Real Trill All Stars, azaz a hazai rap fenegyereke, Mr. Busta, és a vele közösen zenélő Awful és Shawn. Fellép még Kiss Barna a Villon Trióval, Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, valamint a feltörekvő fiatal előadók közül a Wakachuka duó, az Innergarden, Dóka Attila, a Gyík zenekar és a Twin City, valamint a testvérével, Fekete Mátyással közösen a Carbonfools gitárosa, Fekete István is. A szervezők szerint irányonként mintegy 300 utas szokott felszállni a járatra, a 16 mini koncertet így összesen közel háromezren élvezhetik végig.

Hírek

RSS megtekintés