Ismét meghirdette a BE SMART startup versenyt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja harmadik BE SMART startup versenyére a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány. A Magyarország Izraeli Nagykövetségével közösen szervezett versenyen kiválasztott legígéretesebb startupok képviselői március 13. és 17. között Tel-Avivba utazhatnak, ahol nemzetközi befektetőknek mutathatják be projektjeiket. 

A nyertesek részt vehetnek a Magyarország Izraeli Nagykövetsége által szervezett B2B befektetői és üzleti találkozókon, valamint az Axis Tel Aviv 2016 rendezvényen, mely a vezető izraeli startupok, a nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet kulcsszereplőinek találkozója, ahol úgynevezett pitching session keretein belül, illetve B2B találkozókon mutathatják be innovatív vállalkozásaikat.

A közalapítvány olyan innovatív vállalkozások jelentkezését várja, amelyek a piacra lépés fázisán már túl vannak, vagy legalább prototípussal rendelkeznek. A kiválasztás első fordulójában a jelentkezők feladata egy magyar-angol kétnyelvű pályázat elkészítése, a második fordulóba jutottaknak pedig angol nyelvű pitch-ek keretében kell bemutatniuk a vállalkozásukat. A legígéretesebb 3 startup 1-1 képviselője vehet részt a magyar delegáció részeként a tel-avivi programokon. A kiutazás előtti időszakban a vállalkozók részére a BVK mentorálást és felkészítést biztosít.

A pályázatok benyújtásának határideje 2016. február 11.

A pályázatról részletes információ itt olvasható.