A BKK meghosszabbította az októberi bérletek érvényességi idejét

November 7-én 24 óráig lehet használni az októberre szóló - november 3-áig, 4-éig vagy 5-éig érvényes - BKK bérleteket. A Budapesti Közlekedési Központnak ezzel az a célja, hogy a havi bérletet használó ügyfelei kényelmesen, zökkenőmentesen vásárolhassák meg következő havi bérletüket.

A november eleji hosszú hétvégére és az iskolai szünetre tekintettel a BKK Zrt. a járatain mindazon havi bérleteket, amelyeken az érvényességi idő végeként 2016. november 3., 4. vagy 5. van feltüntetve, egyégesen 2016. október 7-én 24 óráig fogadja el. A Budapesti Közlekedési Központnak ezzel az a célja, hogy a jelentős számú, havi bérleteket használó ügyfelei kényelmesen, zökkenőmentesen vásárolhassák meg novemberi bérletüket.

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a bérletvásárlást, hiszen várhatóan sokan akarják majd bérletüket megváltani az őszi szünet és a szabadságolások után, ezért valószínűleg több értékesítési pontnál is megnövekedhet a sorban állás ideje. Célszerű a vásárlást inkább korábbra, a csúcsidőszakon kívüli időszakra időzíteni.

A hosszabb érvényességi idő valamennyi havi bérletre (budapesti bérletek, környéki bérletek, HÉV bérletek, kutyabérlet, kerékpárbérlet) vonatkozik, azok teljes árú és kedvezményes változataira egyaránt. A Budapest-bérletek Budapest közigazgatási határain belül a MÁV-Start Zrt. meghatározott vonatain és a Volán társaságok kijelölt elővárosi járatain is a meghosszabbított érvényességi idő végéig használhatók.

Bérletvásárlásra valamennyi bérletpénztárban és ügyfélközpontban, illetve a 356 jegy- és bérletkiadó automatánál is lehetőség van. Az automaták, az ügyfélközpontok, és a pénztárak pontos helyéről, valamint ezek nyitva tartásáról a BKK honlapján található térképes értékesítésipont-keresőben lehet tájékozódni.

Budapesti Közlekedési Központ