Pályafelújítás miatt május 30-ától június 19-éig több dél-pesti villamosjárat közlekedése változik

Május 30-a (szombaton) és június 19-e (péntek) között szakaszosan változik a 3-as, az 51-es és az 52-es villamos, valamint a Gubacsi út/Határ út irányú 166-os autóbusz közlekedése, mert a BKV Zrt. villamospálya-karbantartási munkákat végez a Határ út és a Jókai Mór utca kereszteződésénél, a Török Flóris utcában a Határ út és a Nagysándor József utca között, valamint a Gubacsi úton a Koppány utca és a Földváry utca között.

A vágányfelújítási munkák miatt a 3-as villamos május 30-ától június 7-éig rövidített útvonalon, a Mexikói út M és a Határ út M között közlekedik. A villamos által nem érintett vonalszakaszon az 52-es villamost is pótoló, a Határ út M és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között közlekedő 3-52-es jelzésű villamospótló busz viszi az utasokat.

Az 51-es villamos május 30-ától június 19-éig nem jár, helyette teljes üzemidejében az 51A villamos jár, míg a Nagysándor József utca és a Közvágóhíd H között 51-es jelzéssel villamospótló busz közlekedik. Az 52-es villamos május 30-ától június 7-éig nem jár, helyette a 3-52-es villamospótló busz viszi az utasokat; június 8-ától 14-éig továbbra is pótlóbusz jár a vonalon, azonban már csak 52-es jelzéssel, a Gubacsi út/Határ út megállóhelyre történő betérés nélkül.​

További részletek a BKK honlapján olvashatók.