A MOL Bubi bérlet már kupon formájában, ajándékba is megvásárolható

​2015. december 9-étól (szerdától) ügyfeleink a MOL Bubi éves, féléves és negyedéves bérletet kupon formájában, ajándékba is adhatják. Az új terméket magánszemélyek és cégek is megvásárolhatják a BKK Központi Ügyfélszolgálatán (1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19–21.). A kupon beváltásakor a felhasználó egy, a kupon típusának megfelelő MOL Bubi bérletet (kártyát) kap, mellyel a rendszert akár azonnal igénybe veheti.

A MOL Bubi közbringarendszer állandó felhasználói éves, féléves vagy negyedéves bérlettel vehetik igénybe az almazöld kerékpárokat a hét minden napján, 0-24 óráig. A megvásárolt, egyedi azonosítóval ellátott kuponok nem névre szólóak: azokat a 14. életévüket betöltött, magyarországi lakóhellyel rendelkező személyek jogosultak beváltani a BKK Ügyfélközpontjaiban.

A beválthatóság időtartamát a kupon által képviselt bérlet típusa határozza meg, a kiállításától számított 12, 6 vagy 3 hónapon belül váltható be MOL Bubi bérletre. A kupon beváltásakor a felhasználói szerződés megkötése után a felhasználó egy MOL Bubi bérletet (kártyát) kap, mellyel a rendszert akár azonnal igénybe tudja venni.

A MOL Bubi bérlet érvényességi ideje a szerződéskötés időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és fajtától függően 12, 6, illetve 3 hónap elteltével jár le. Érvényes MOL Bubi bérlettel a bringák használata az első 30 percben minden egyes bérlés alkalmával díjmentes. A 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik.

MOL Bubi bérletre beváltható kuponok ára magánszemély ügyfeleink részére:

  • MOL Bubi éves bérletre váltható kupon (12 hónapos) 12.000 Ft* (5.000 Ft használati díjra felhasználható kerettel)

  • MOL Bubi féléves bérletre váltható kupon (6 hónapos) 8.000 Ft* (3.000 Ft használati díjra felhasználható kerettel)                                                                       

  • MOL Bubi negyedéves bérletre váltható kupon (3 hónapos) 5.000 Ft* (1.000 Ft használati díjra felhasználható kerettel)

* A kupon beváltója hozzájárul ahhoz, hogy számára a BKK Zrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési céllal üzeneteket küldjön.

A MOL Bubi bérletre beváltható kuponok nem természetes személy ügyfeleink részére is elérhetőek, a vonatkozó díjszabás tájékoztatója itt olvasható.

MOL Bubizni jó! Oszd meg ezt az élményt másokkal is, és vásárolj MOL Bubi bérletet ajándékba! 

Budapesti Közlekedési Központ